A motoros kesztyű megvédi a kezet

Megfelelő ruházat és kiegészítők nélkül, biztonsági és kényelmi szempontok alapján, semmiképp sem ajánlott motorra pattanni. A bukósisak az alapfelszerelés része, akárcsak egy ellenálló és strapabíró motoros kesztyű, aminek hiányában a menetszél igen nehezen elviselhető lenne, úgy nyáron, mint a hűvösebb évszakokban. A motoroazis.hu webáruház széles kínálattal és nagy raktárkészlettel rendelkezik, többek között a motoros kesztyű termékkategóriában is.

A felhasználóbarát webhelyen külön-külön találhatóak a női és férfi változatok, de ugyancsak külön helyen kereshetőek a téli, a nyári, az átmeneti típusok. Kiemelt helyen vannak a túra- és sportmotoros professzionális kialakítású motoros példányok. A gyártók terén a minőség kiemelt fontosságú, éppen ezért, itt kizárólag elismert cégek termékei lelhetőek fel, mint amilyen a Clover, a Shima, az A-PRO, az Orina, a Spark és a Bikers. A női kézvédők funkciójukban nem különböznek a férfiaknak tervezettektől, a céljuk a kéz csontjainak, a tenyérnek és a csuklónak a védelme egy esetleges esés során, akárcsak a komfortérzet megteremtése, még gyors haladáskor is. A hölgyeknek kínált darabok csupán a megjelenésükben különböznek az urakéitól, a fazonjuk általában karcsúsított, a női kéz anatómiai felépítéséhez alakulva gyártják.

A jónak mondható motoros kesztyű több helyen is, a kritikus pontoknál protektorral van megerősítve. Ajánlott a méretben és kialakításban leginkább passzoló motoros kesztyűt beszerezni, mivel a védelmet csak akkor tudják ezek a hasznos kellékek ellátni, amennyiben a védőprotektorok a tervezett helyen vannak és nem néhány centiméterrel arrébb lebegnek.

Vélemény, hozzászólás?