A split klíma beépített funkciói

A légkondicionálók terén, az újszerű technikai vívmányok megjelenésével összhangban, a gyártók újabb és újabb funkciókkal bővítik a berendezéseiket. Ma már szinte mindenki ismeri a split klíma alapvető tulajdonságait. Például azt, hogy nemcsak fűtésre lehet azokat használni, hanem a hőmérséklet emelésére is. Ezen felül azonban, még sokkal többre képesek a split klímák, mint gondolná.

Egyesekbe párátlanítót is szerelnek, ami az ideális levegő nedvességtartalom beállításához elengedhetetlen. Ez nagyon hasznos funkció azoknak, akik asztmára hajlamosak, hiszen az ő legnagyobb ellenségük a penészspóra. Egyes készülékek olyan külső érzékelőkkel vannak összeköttetésben, amelyek hordozhatóak.

Ez nagyon hasznos akkor, ha kisgyermek van a családban, akinek a földhöz közeli, ideális hőmérsékletet kell beállítani. Így csak leteszi az érzékelőt a földre, és ha kisebb a hőfok ott, akkor a split klíma érzékeli ezt és működésbe lép.

Igazán praktikus és hasznos funkció ez, amelyet a vásárlók is sokszor figyelembe vesznek a légkondicionáló berendezés kiválasztásakor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük