Biztonsági világítás LED fényforrással

Az életben bármikor adódhatnak váratlan helyzetek, így a közbiztonság kialakításához különböző szabványokra van szükség. A hatékonyan működő biztonsági világítás szintén szerepel a teljesítendő előírások között. A 65 m2-nél nagyobb területű közösségi helyiségek, hivatalok, bevásárlóközpontok fokozott figyelmet kapnak. A LED világítótestek akár 1 másodperc terjedelme alatt is működésbe lépnek. Ez azért is fontos, mivel a biztonsági világítás nemcsak az éjszakai készenléti fényekre vonatkozik, hanem a vészhelyzetekre is. A LED fényforrások a vészvilágítás feladatait is kiválóan elláthatják, mivel egyenletes megvilágítást biztosítanak. Mindemellett alacsony az energiaigényük, és magas a színvisszaadási értékük.

Ezáltal megkönnyíthetik a menekülési útvonalak láthatóságát és a szükségszerű gyors tájékozódást is. A LED világításrendszereket úgy fejlesztették ki, hogy azok teljes mértékben megfeleljenek a biztonsági világítás szabványainak. Hatékony és megbízható fényforrásnak számítanak különleges körülmények között is. Az Inesa prémium kategóriás termékei otthoni és ipari használatra egyaránt kiváló világítástechnikai megoldásokat kínálnak.

A márka nevével fémjelzett LED Dunakeszi területén készül, mivel itt található a cég magyarországi székhelye. A kereskedelmi és logisztikai központ termékei kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhetnek. A széleskörű kínálatban LED izzók, panelek, fénycsövek és reflektorok is megtalálhatóak. Az Inesa termékei hatékony megoldást kínálnak a mennyezet és csarnokvilágítás problémáira is. Használatukkal nagyobb területű létesítmények és közterületek egyenletes megvilágítása is lehetséges.

A LED Dunakeszi városában készül, viszont a termékeket a vállalat honlapján keresztül is beszerezheti. A kiváló fényforrásnak számító LED berendezések nagy szórásszögű, természetes fényt bocsátanak ki. Így nagy mértékben gondoskodnak arról, hogy látása ne károsodjon akár közterületen, munkahelyén vagy éppen otthonában tartózkodik. A kedvező árhoz minőség és hatékonyság társul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük