Budapesten kellene fogorvos? – Ne keress tovább!

Gyönyörű fővárosunkban, Budapesten rengeteg lehetőséged van, ha fogászati rendelőt keresel, így mindenképpen érdemes több helyen is kutatni, hogy ki lenne a megfelelő, hogy aztán lehessen mérlegelni – mert természetesen nem mindegy, kit választunk, ha szükségünk van egy fogpótlásra híddal, egy teljes fogsor implantátumra, vagy egyéb kisebb-nagyobb kezelésre.

De mi alapján tudunk választani? Néhány szempont, hogy jól dönts:

  • Megközelíthetőség: fontos, hogy a rendelő az otthonodtól jól megközelíthető helyen legyen, hogy ha esetleg sürgős segítségre lenne szükséged valamikor, akkor ne kelljen órákat utaznod a városon belül az ellátásért. Így hasznos, ha olyan fogászatot választasz, amihez vagy közel laksz, vagy pedig olyan helyen található, amit tömegközlekedéssel is egyszerű elérni, vagy autóval is el tudsz úgy jutni, hogy még csúcsidőben se kelljen a dugóban várakoznod.
  • Szakértelem: kiemelkedően fontos, hogy olyan rendelőt válassz, ahol a fogorvos vagy fogorvosok megfelelő szakértelemmel rendelkeznek. Ahhoz, hogy ezzel kapcsolatban tájékozottabb légy, érdemes online véleményeket olvasnod az adott helyről, vagy ha van ismerősöd, aki az adott fogászat szolgáltatásait veszi vagy vette már igénybe, akkor kérdezd meg az ő véleményét! Esetleg ha olyan rendelőben jársz, ahol nem találtad megfelelőnek a munkatársak szakértelmét, akkor ne félj váltani, hidd el, nem éri meg olyan helyen maradni, ahol nem érzed megfelelőnek az ellátást!
  • Ár: természetesen a szolgáltatások ára is fontos szempont. Ugyan az egészségünk minden pénzt megér – szokták mondani –, de ettől függetlenül sokszor előfordul, hogy a magasabb ár nem feltétlenül jelent jobb minőséget. Tehát próbáljunk lehetőleg meg olyan helyet kifogni, ahol ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást kaphatjuk, és ahol úgy érezzük, hogy a pénzünkért cserébe precíz, profi munkát adnak.
  • Kínálat: olyan rendelőt érdemes választani, ahol a lehető legtöbb szolgáltatásból választhatunk, mivel így tényleg biztosak lehetünk benne, hogy bármilyen fogászati gondunk is akad, hozzájuk bátran fordulhatunk.
  • Kiszámíthatóság: én személy szerint az olyan fogászati rendelőket preferálom, ahol nem kell azon aggódnom, amikor rájuk bízom magam, hogy vajon a kezelések végén lesz-e pénzem mindarra, amiket végrehajtottak, hanem már az elején készítenek egy árajánlatot, így sokkal nyugodtabban tudom végigcsinálni a kezeléseket, nem aggódva a pénzen.

Szerencsére találtam egy olyan fogászatot, amire minden fent említett szempont illik.

Ők pedig nem más, mint a Fogorvos Budapest! A fogorvosbudapest.info oldalon minden szükséges információt könnyedén megtalálunk róluk.

Rendelőjük a második kerületi Kacsa utcában található, könnyen megközelíthető helyen, jó környéken. Ide személyesen is bemehetünk, de az oldalon találunk több lehetőséget is a kapcsolatfelvételre, például e-mail címet és telefonszámot, de ha legalulra görgetünk, akkor egy külön kapcsolatfelvétel ablakot is találunk – ahogyan a honlapjukon ők is írják, érdemes előre egyeztetni és időpontot foglalni, hogy elkerülhessük az esetleges várakozási időt.

A weboldalon a munkatársaikról is találunk információkat, külön fül segítségével juthatunk el ezekhez az infókhoz, itt egy képpel ellátott rövid, barátságos leírást találunk minden névhez, mindannyian igazán segítőkész és megbízható embereknek tűnnek már első ránézésre is.

Az árakat szintén egy külön részen találjuk (például fogpótlás híddal ár), a weblap egyszerű és átlátható elrendezése miatt nagyon könnyen rálelhetünk ezekre. Az árakat nézve igazán baráti összegeket láthatunk a szolgáltatások mellett. A kiszámíthatóság is megvan náluk, hiszen vállalnak konzultációval és állapotfelméréssel egybekötött árajánlatkészítést is.

A kínálatuk szintén minden igényt kielégít, nagyon sokszínű szolgáltatásokat kínál nekünk a Fogorvos Budapest – tömések, gyökérkezelések, rögzített fogpótlások, kivehető pótlások, fogpótlás híddal, ideiglenes pótlások, fogeltávolítások, implantáció, és még sokáig sorolhatnám, hogy mi mindenben lehetnek még a segítségünkre.

 

Vélemény, hozzászólás?