Egyedi csapat pólónk lett a haverokkal

Tomi haverom, aki imádja az autókat, múlt héten találkozott egy régi barátaival, akik szintén nagyon szeretik az autókat. Elvitt engem is magával, nagyon jó kis csapat verődött össze. Tomi elmesélte, hogy milyen új autót vett magának, és hogy mennyire szereti azt. Az egyik barátja elmondta, hogy ő is szeretne ilyen autót venni, de sajnos nincs elég pénze rá, mivel Tomi nagyon jártas az autópiacon, felajánlotta, hogy segít neki megtalálni egy használt autót, amit jó áron megvehet. Egyre jobban elmerültünk az autós témába, és egyszer csak jött a felismerés, hogy ez nem lehet egyszerű alkalom, így kitaláltuk, hogy minden hónapban egyszer összejön a társaság, és már azt is el kezdtük tervezni, hogy együtt járjunk autós rendezvényekre.

Tomi kreativitás is szárnyalni kezdte, mesélte, hogy kitalált a kis csapatnak egy saját logót, és hogy egyedi pólókat szeretne készíteni. Mi serényen bólogattunk, nagyon izgatottak voltak, hogy saját logóval ellátott egyedi pólók lesznek majd rajtunk a következő találkozón. Elkezdtünk utánanézni a lehetőségeknek, és végül a lolmarkt.hu-t választottuk. A végső ár a pólók darabszámától, a színektől és a nyomatok számától is függ, így felvettük a kapcsolatot a céggel a megadott e-mail címen keresztül, hogy árajánlatot kérjünk a pólóra. A csapattal összeszedtük az elképzeléseinket a pólókról, hogy minden részletet megírhassunk az árajánlat kéréskor. A cég visszaigazolta a rendelést és elkészítette az árajánlatot, ami tartalmazta a darabszám, a színek és a nyomatok díját.

A webshop árak alapján volt némi elképzelésünk, hogy mire számíthatunk, de valójában sokkal jobb ajánlatot kaptunk, mint amire elsőre gondoltunk. Nagyon megörültünk és elégedettek voltunk az árajánlatot illetően, és rögtön meg is rendeltük a pólókat. A LOLmarkt miután elkészítette a pólókat, ki is szállította őket a csapatnak a GLS futárszolgálattal. Azt gondoltuk, sok idő, mire megérkezik a póló, de gyakorlatilag már az első találkozás követő pár napon belül megérkeztek, amiket Tomi ki is osztott a csapatnak. Mindenki nagyon meg volt elégedve a végeredménnyel.

Ha egyébként nem egyedi pólók rendelése mellett döntöttünk volna, akkor is több száz különféle minta közül választhattunk volna a LOLmarkton. A cég többféle mintát kínál, amelyek közül simán tudtunk volna választani. A minták között lehet találni autós témájúakat, sportosokat, vagy éppen szórakoztatókat. Így, ha valakinek nincs konkrét elképzelése, akkor is találhat igazán találó pólókat. Például, ha valaki hozzánk hasonlóan kedveli az autókat, akkor rendelkezésre áll az autóbolondok kategória, ahol közel száz termék közül lehet választani.

Ha közeledik egy fontos ünnep, és még nincs ötleted, hogy mivel lepd meg szeretteidet, akkor a pólók tökéletese választás lehet, de az Oscar szobrok és egyéb ajándékok is nagyszerű lehetőségek lehetnek, amiket szintén meg lehet rendelni a webshopból.

A pólók szerintem a népszerű ajándékok közé tartoznak, mert szinte bárki számára jó ajándék lehet, és sokféle témában és stílusban kaphatók. Lehet választani egyedi pólókat, amelyek a személyes ízlésnek megfelelnek, vagy éppen olyanokat, amelyeknek van valami közös vonása a családtagokkal, barátokkal vagy éppen a szeretteinkkel.

Ami nekem kifejezetten megtetszett, azok az Oscar szobrok, amik nagyszerű ajándékok lehetnek, de szerintem nem csak akkor, ha a családtag, barát vagy a szerettünk szeretik a filmeket, hiszen ezek nem filmekért adott Oscarok, hanem mondjuk azért, mert ő a legjobb szakács, vagy őt tartjuk a legjobb tesónak. Az egyedi Oscar szobrok még személyesebbé teszik az ajándékozást, és azt gondolom, hogy egy életre szóló emléket jelentenek. Egy teljes póló szett pedig, ami pólót, kiegészítőket és egyéb ajándékokat tartalmaz, biztosan emlékezetessé teszi az ünnepet. Láttam például olyan szettet, ami tartalmazott egy frankó pólót és egy jópofa Oscar szobrot is. Az ünnepre való felkészülésben a legfontosabb, hogy szeretteinkhez leginkább illő ajándékot találjunk, ami megfelel az ízlésüknek, és ami emlékezetes marad. De ugye még ünnep sem kell ahhoz, hogy egyedi pólókat rendeljünk, bármilyen apropóra jól jöhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük