Eladó házak Székesfehérváron óriási kínálatban

Ha szívesen költözne családi házba, keressen meg minket bizalommal! Kattintson weboldalunkon az eladó házak Székesfehérvár kulcsszóra, ahol több ajánlat is szeme elé tárul! Különböző állapotú, stílusú, árú épületeket kínálunk eladásra. Ha ismerjük az igényeit, akkor annak megfelelő ajánlatot tudunk tenni.

Ön egy magasabb kategóriába tartozó ingatlant keres? Máris javaslunk egyet! Csendes övezetben található családi ház, ami a központhoz közel van. 1994-ben épített lakás, ami több helyiséget is magába foglal. Kiépített riasztó- és kamerarendszer felel a lakók biztonságáért. A dupla garázsba kényelmesen elfér két autó, szűkösebben akár három is.

A tágas teraszon partykat, összejöveteleket rendezhetnek. Az elektromos kapunyitó gombnyomásra működik. A kert állandó zöldelléséért az öntözőrendszer felel. A légkondicionáló berendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a kánikula idején.

Ez csak néhány olyan dolog, amivel meg szeretnénk győzni, hogy vannak magas kategóriájú eladó házak Székesfehérvár városában is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük