Életbiztosítás kalkulátor 2019-es adatok alapján

A jövő tervezése anyagi szempontból is kiemelten fontos. Sokan úgy vannak vele, hogy ráérnek még hasonló döntéseket hozni, és szeretnék maximálisan kiélvezni az első munkával töltött években megkeresett összeget. Érdemes azonban előre gondolkodni, hiszen minél hamarabb megtesszük ezt, annál nagyobb anyagi biztonság teremthető. S hogy milyen megoldások iránt érdeklődnek a legtöbben? A megtakarítással kombinált életbiztosítások nem véletlen számítanak nagy kedvencnek, hiszen nem csak a biztosítási védelem előnyeit kaphatjuk meg tőlük, hanem fix összeget is a lejáratkor.

 

A pénzügyi kínálat minden korábbinál szélesebb és a többféle biztosító ajánlatai között sokszor nem is egyszerű megtalálni a megfelelőt. Nem mindegy, mennyi pénzt tudunk erre szánni havonta és az sem, milyen időtávban gondolkodunk. Miért ne kezdené a keresést ezzel a kalkulátorral? Az életbiztosítás kalkulátorhoz mindössze a futamidőt és a havi tervezett megtakarítási összeget kell megadni, és máris láthatóak a releváns ajánlatok. Nem csak a biztosító nevéről lehet információkhoz jutni, hanem számos egyéb területről is.

A hozamszint a múlt tapasztalatai alapján mutatja meg, hogy a különféle kockázatú alapok mennyire jól teljesítettek, és mi várható ennek függvényében a jövőben. Sokak számára fontos a rugalmasság, hiszen a díjfizetés vagy például a visszavásárlás nem elhanyagolható területek. A lejárati összeg arról nyújt tájékoztatást, hogy a futamidő végéig mekkora összeget lehet összegyűjteni, és milyen havi járaték, vagyis kifizetendő összeg társul mindehhez.

 

Nehezen igazodik el a biztosítók ajánlatai között? Nem tudja, mire figyeljen? Gondolt már arra, hogy biztosítási szakértő segítségét kéri? A független szakember kiismeri magát az aktuális ajánlatok között, és egyéni preferenciái, valamint lehetőségei alapján segít abban, hogy megtalálhassa a minden szempontból ideális lehetőséget. Az anyagi biztonság nem csak saját maga, hanem szerettei miatt is kiemelt jelentőséggel bír. A megtakarítással kombinált típusok nyugdíjcélra, vagy akár a gyermek érdekében is felhasználhatóak, ezzel gondoskodva a jövő felmerülő kiadásairól. Ne feledje, ha anyagi döntések meghozataláról van szó, akkor a hozzáértés és a körültekintés kiemelt jelentőséggel bírnak!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük