Gyakran fontos az éjszakai immuntámogatás!

Az egészségünkre vigyázni talán a legnagyobb feladat egész életünkben. Annyira egyértelműnek veszik az emberek, hogy bizonyos kort követően márpedig leromlik az erőnlét és minden reggel máshol kezd el fájni. Valójában ez nem kellene így legyen. Az emberi test folyamatos terhelésre lett kitalálva és azt jól is viseli, ha minden szükséges alapanyaggal fel van vértezve. Az éjszakai immuntámogatás remek kezdeti lépés.

De nézzük meg kicsit jobban, hogy merre is rontjuk el? A dolog valahol ott kezdődik, hogy a nyugatias életmód miatt a kényelem vált elsődlegessé. Egyszerűbb a televízió előtt ülni, mint a szabadban tevékenykedni, kicsit sportolni. Az étkezésben szintén a cukrokban gazdag termékek kerültek túlsúlyba. Csoda, hogy legalább az éjszakai immuntámogatás elengedhetetlen?

Az üres kalóriák, az ásványi anyagok és vitaminok nélküli, vegyszerfürdőben felnevelt zöldségek mind, elvesznek tőlünk, de nem építenek. Bizony kicsit jobban oda kellene figyelni arra, hogy mit és hogyan csinálunk. Az éjszakai immuntámogatás lényege, hogy megadjuk a szervezetnek a megfelelő pihenőidőt, valamint olyan alapvető összetevőket, amilyen a D3-, C-vitamin, továbbá a szerves szelén és a cink.

Ez még nem elég, de remek alap, amire lehet építkezni. Ha már elérjük azt, hogy a 8 órát gondtalanul végigaludjuk, akkor másnap reggel nem úgy ébredünk, mint aki egész éjszaka rohant és egy percet sem hunyta le aszemét. Kezdjük az éjszakai immuntámogatás biztosításával az életmódváltásunkat. A nottevit.hu oldalon megrendelhető Nottevit Immuno Sleep új lendületet ad a szervezetednek. Tegyük bátran próbára és figyeljük meg a hatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük