HD klíma a klasszikus stílus kedvelőinek

A letisztult formák híve és szeret hosszútávra választani? A HD klíma nem csupán nyáron hűt, télen fűt, hanem számos extrával is szolgálja az otthona kényelmét és biztonságát. A légkondicionáló készülékek biofilterrel felszereltek, amelyek kiszűrik a porszemcséket és egyéb szennyeződéseket, emellett ártalmatlanítják a baktériumokat és gombákat.

Utóbbiak letelepedésének meggátolását szolgálja a „Blue Fin” bevonatú hőcserélő is. A hideg-katalitikus szagtalanító szűrő eltüntetni az olyan kellemetlen szagokat, mint például a dohányfüst. A DC inverteres teljesítmény-szabályozásnak hála, kimagasló energiamegtakarítást érhetünk el évente. A HD klíma berendezések rendelkeznek turbó üzemmód funkcióval, így rövid idő alatt elérik a kívánt hőmérsékletet.

Esetleges áramkimaradás után automatikusan újra elindulnak. Időzítővel megszabhatja a működés kezdetét és végét. A készülékek nemcsak dekoratívan néznek ki, de maximálisan eleget tesznek a vásárlók igényeinek is. A telepítést mindenképpen profi szakember végezze!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük