Hogyan működik a velashape kezelés?

Rádiófrekvencia és infravörös fény: A velashape kezelés során a páciens érzékelheti a rádiófrekvenciát és az infravörös fényt. Ezek a technológiák együttesen serkentik a zsírsejtek anyagcseréjét és a vérkeringést, ami hozzájárul a zsírlebontáshoz és a bőr feszességének javításához.

Masszázs és szöveti manipuláció: A velashape kezelésnek masszázshatása is van. A masszázs és a szöveti manipuláció segít az elzáródott nyirokkeringés felszabadításában, ami az ödéma és a cellulit csökkentéséhez járul hozzá.

A velashape előnyei:

Cellulit Cócsökkentése: A velashape kiváló a cellulit csökkentésében. Az energiahatások hatékonyan szétzúzzák a zsírsejteket és segítenek a bőr simábbá és egyenletesebbé tételében.

Bőrfeszesség növelése: A kollagén és elasztin termelés serkentése révén a velashape növeli a bőr feszességét. A páciensek tapasztalhatják a bőr javulását és az alak kontúrozódását.

Kényelmes és gyors: A velashape kezelés kényelmes, és nem igényel hosszú visszafizetést. A páciensek szinte azonnal észrevehetik a változást, és gyakran nincs szükség gyógyulási időre.

Vélemény, hozzászólás?