Kinek a lánya Ava Philippe?

A hírességek gyermekeinek élete ugyanúgy foglalkoztatja a médiát, mint a szüleiké, így sokat olvashatunk ezekről a személyiségekről is az interneten. Így került címlapra Reese Witherspoon lánya, Ava Philippe, aki 2018-ban debütált a divatban. Akkor jelent meg a Rodarte őszi 2018 kollekciójának megjelenési könyvében. Később a Draper James márkanév, Reese Witherspoon ruházat- és életmódsorozatának arcává vált. Édesanyjával együtt modellezték a 2018 tavaszi kollekció megjelenésekor. Nemrég az egyik internetes oldalon Ava Philippe a szexualitásáról vallott, kissé visszafogottan, titokzatosan.

Amikor az egyik követője megkérdezte tőle, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti-e, a modell azt a választ adta, hogy vonzódik az emberekhez. Bár a válasza nem volt egyértelmű, Ava Philippe már 2019 óta egy UC Berkeley-beli diáktársával, Owen Mahoneyval jár, tehát immár 3 éve boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. A lány tudatosan nem akar édesanyjához hasonló híresség lenni, a fotózás felé kacsingat.

Sok hölgy szeretne olyan csinosan kinézni, mint a topmodellek, de ez nem olyan egyszerű, mert nagyon sok lemondással jár. A fodros kel hatásáról olvashatunk a colore.hu weblapon, ami eltelít és beindítja a zsírégetést. A napi ajánlott mennyiségnél több A- és K-vitamint tartalmaz egyetlen csésze fodros kel és az ajánlás felénél több a C-vitamin és a mangántartalma. Mindemellett remekül támogatja a fogyás folyamatát is.

Kalóriadúsabb ételek helyett ajánlott gyakran fogyasztani, mert egyrészt fogyasztó hatása van, másrészt pedig igazán ízletes. Mivel élelmi rostot tartalmaz, a fodros kel csökkenti az éhséget, ezáltal segíti a súlykontrollt. A colore.hu felületén megjelent cikkben leírtak szerint, ez a zöldség magas antioxidáns tartalmú, így erősen hozzájárul azon betegségek kialakulásának megelőzéséhez, amelyeket általában az oxidatív stressz okoz. Ezek a szív- és érrendszeri megbetegedések, az időskori elbutulás és a rák. A colore.hu weboldalon számos hasznos és szórakoztató írás is olvasható.

Vélemény, hozzászólás?