Luxus órák a plusz figyelemért

A luxus kifejezésre úgy tekintenek sokan, mint valami szitokszóra, pedig mindenki titkon vágyik arra, hogy egy kis kényeztető figyelemben részesüljön. Ehhez pedig nem kell feltétlenül milliókat fizetnie, hiszen luxus órák már 100.000 Forinttól is kaphatóak.

Igaz, ezeknek nem arany a borításuk és nem gyémánttal vannak kirakva, de a fényezésük, a kidolgozottságuk és az egész megjelenésük úgy néz ki, mint egy limitált szériás karórának. A vágyott figyelmet ezekkel is meg fogja kapni, hiszen olyan darabokról van szó, amelyek mellett nem mehet el szó nélkül senki.

Minden részletükben érdekesek, így biztosan sok bókokat fog kapni, akár idegenektől is a luxus órák viselése során. Olyan nagy nevekről beszélünk itt, mint a Fossil, Tissot vagy a Seiko. Igaz, hogy ezek legfőképpen inkább férfiaknak megalkotott modelleket ajánlanak a luxus órák kategóriájában, de tulajdonképpen a női részlegen is lehet találni szemrevaló példányokat. Akinek volt szerencséje élőben látni egy ilyet, az biztosan tudja, hogy az elkért összeget simán megérik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük