Megoldás a környezet reakciójától való félelemre

A felnőtt fogszabályozás, sajnos egy hosszadalmas, kitartást igénylő beavatkozás. Ennek oka, hogy felnőtt korban a csontozat már kikeményedett, nem fejlődik, nem annyira rugalmas és így meglehetően nehezen alakítható.
Ezért kérek minden szülőt, hogy amennyiben gyermekének szüksége lenne fogszabályozásra, vegye azt komolyan és akár akarata ellenére is végeztesse el a fogorvossal. Higgye el, meg fogja hálálni gyermekének az élet ezt a jelentősen kisebb kellemetlenséget, mint amit felnőtt korában szenvedne el a felnőtt fogszabályozás alatt.
Azoknak, legyen szó, akár felnőttről, akár gyermekről, akik azért nem szeretnék szabályoztatni fogazatukat, mert félek a környezetük visszajelzéseitől a fogszabályozó látványa miatt, jó hírem van.
Ma már elérhető az úgynevezett láthatatlan fogszabályozás, mely pont erre a lelki problémát okozó kellemetlen következményre nyújt megoldást. A láthatatlan fogszabályozás módszerével úgy lehet a kusza fogazatból gyönyörű mosolyt varázsolni, hogy a folyamat alatt az ezt végző készülék az avatatlan szemek számára tökéletesen észrevétlen maradhat.
Amennyiben ön, vagy gyermeke is hasonló problémával küzdött eddig, keresse fel fogorvosát és kérjen információt a láthatatlan fogszabályozásról, hogy ön is szép mosollyal nézhessen a világra.

Vélemény, hozzászólás?