Trinát zománcfesték fa- és fémfelületre is!

Fa- vagy fémfelületet szeretne a közeljövőben átfesteni? Esetleg mindkettőt? Bár lényegében teljesen mindegy, hiszen a Trinát zománcfesték mindkét esetben tökéletes választásnak bizonyul. Látogasson el a festekarena.hu webáruház oldalra és tekintse meg a minőségi kínálatot, ahol nem mellesleg az érték és az ár kéz a kézben járnak!

Tegyük fel, hogy sikerült a színválasztás és megrendelte az Önnek szükséges termékeket, továbbá még a kellő eszközöket is beszerezte már! Nincs más hátra, mint előre, vagyis a munka! Hogyan lásson neki? Mire kell ügyelnie a Trinát zománcfesték felvitele előtt? Elsősorban el kell távolítania a régi festékréteget, majd gondosan megtisztítani a kezelendő felületet. Ha valami javítanivaló akad az adott tárgy simaságát illetően, akkor azt javítsa ki!

Utána már semmi sem állhatja útját a Trinát zománcfesték bevetésének! Amire még figyelnie kell, az a száradási, illetve a használatba vételi idő türelmes kivárása, ami a dobozon is fel van tüntetve, valamint a javasolt rétegszám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük