Vezetve takarítani élvezet

Tudjátok milyen az a ráülős porszívó?… Egy kormánnyal és rendes vezetőüléssel rendelkező kisgép, képzeljétek el, találtam is egy helyet, ahonnan bérelni lehet ilyet. Mindenféle takarítógép bérlés esetén vannak náluk különféle opcióink. Úgy értem, többféle funkciójú cuccaik vannak! Ez a belinkelt oldal nem másé a neten, mint a Greenway Magyarországé.

Korábban nem hittem, hogy érdekelni tudna a takarítógép bérlés, de egy bizonyos szint felett a cégünk már nem tud máshogy eljárni, minthogy ilyen komoly eszközöket szerezzen be. Bevallom, afféle „második emberként” a cégnél még én is ki szeretném próbálni a ráülős porszívót! Elég jól néz ki… Egy Taski Aero 3500 Micro az, amit először kinéztünk magunknak. De van gyalog kísérős takarítógép is még, meg mindenféle kategória.

A Taski Aero 3500 Micro kemény és puha padlón is használható, tényleg nagyon kíváncsi leszek milyen érzés lesz haladni vele – engem mindenképp érdekel minden ilyesmi. Minden, aminek kormánya és kerekei vannak!… Az ilyesfajta, magasfokú tisztítási, takarítási eszközök és munkagépek támogatják a termelékenység fellendítését az olyan cégeknél, mint a miénk. Kevesebb időt visz el velük bármi – mondjuk egy ráállós takarítógéppel -, mint ha csak a takarítóbrigádunk kézzel végig haladna ott, ahol kell. Időben és eredményességben is kiugrónak ígérik ezt a módszert.

Ez olyanfajta takarítógép bérlés természetesen, ami esetében az üzemeltetéssel járó költség nem a miénk. Sőt, a szervizelést is megcsináljak helyettünk. Ez utóbbit jelenti náluk a „full-szerviz konstrukció”. Ebben ráadásul még szaktanácsot is kapunk. Hiszen azért, bármennyire is élvezettel írtam róluk, ezek nem játékszerek! Nézzük meg az ebben a cégben rejlő lehetőségeket, mert sokat adnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük