Kinek ajánljuk a végleges szőrtelenítést?

A végleges szőrtelenítés hatékonyságát befolyásolja a bőrszín. Ideális esetben a végleges szőrtelenítés sötétebb bőrtónusoknál hatékonyabb, mivel a lézerfény vagy elektromos áram a melanint célozza meg a szőrtüszőkben. Világos bőrrel rendelkező egyéneknél a végleges szőrtelenítés lehet, hogy nem annyira hatékony, és több kezelési ülés szükséges az optimális eredmények eléréséhez.

A végleges szőrtelenítés kifejezetten azoknak az egyéneknek ajánlott, akik tüszőgyulladásra vagy szőrtüszőgyulladásra hajlamosak. A hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint például a borotválkozás vagy a gyantázás, gyakran irritációt és szőrtüszőgyulladást okozhatnak. A végleges szőrtelenítés ezt a problémát minimalizálja, mivel a szőrtüszőket hosszú távú vagy tartósan károsítja.

Továbbá sok, a végleges szőrtelenítést igénylő páciensünkre jellemző, hogy hajlamosak a gyors szőrnövekedésre. Azok, akiknek gyakran kell újra és újra szőrteleníteniük, értékelni fogják a végleges szőrtelenítés tartósabb eredményeit. A kezelés segít csökkenteni a szőrnövekedést, és a páciens hosszabb időn keresztül élvezheti a sima bőrt anélkül, hogy naponta kellene foglalkoznia a szőrtelenítéssel.

Vélemény, hozzászólás?