Hogyan zajlik pontosan a klímaszerelés menete?

klimaszakaruhaz.hu linkre kattintva minden szükséges információt megkaphat arról, hogy milyen lépései vannak a klímaszerelésnek. A felmérést, valamint a klímák beszerelését is meg lehet rendelni a klímaszakáruháztól. A felmérést majd a teljes telepítést a szerződött partner végzi, aki rendelkezik az NKHV hivatalos regisztrációjával és a megfelelő összes tanúsítvánnyal. A jól képzett klíma szakemberekből álló csapat a klímák beszerelését 50 000 Ft+ÁFA díjon végzi, amely tartalmazza a munkadíjat és a szereléshez szükséges anyagokat, az összes elektromos vezetéket, a kábelcsatornát, a tartókonzolt és a 3 méter hosszú réz csövet is.

A Lgic Kft-nél megvásárolt klímák csak a szereléssel együtt vásárolhatók meg, hiszen a klímaszakáruháznak fontos, hogy az értékesített berendezéseket csak is hozzáértő szakember szerelje és üzemelje be. Ha az alap beszerelésen túl egyéb igények is vannak, azt minden esetben további költségek felszámolása mellett végzik el a szakemberek. A telepítéseket és a felméréseket is munkaidőn belül tudják elvégezni, de ezt rugalmasan kezelik, azaz időpontot lehet egyeztetni a feladatok elvégzésére. Ha hétvégi telepítésre van szükség azt is meg tudják oldani, de ennek felára van.

 

A klímaszereléseket mindig az adott kapacitás függvényében végzik, így elképzelhető, hogy pár napot várni kell a telepítésre. A klímaszerelési csomagban a falátütés, a belső, valamint a külső egység komplett beszerelése a maximum 3 méteres hűtött útvonalon keresztül, az összes konzol rögzítése, a kültéri egység felhelyezése, maga a csővezeték, amely maximum 3 méter, a klíma teljes telepítése. A szakemberek a helyszínen tanáccsal is ellátják az ügyfeleket és a berendezésen az alapvető funkciókat beállítják.  A beszerelésre 12 hónapos garanciát vállalnak, amely a berendezésre nem vonatkozik. A csomagba nem tartozik bele a betonfalak átütése, a 3 méter feletti csővezeték szükséglet, a különféle kábelek vakolattal való lefedése, a régebbi készülékek leszerelése és a cseppszivattyú.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük